Gårdsbutik

Välkommen till gårdsbutiken!

Den 11 mars 2023 slog vi upp dörrarna till vår nya gårdsbutik. Här har du möjlighet för att köpa gårdens egna produkter, men även produkter från andra lokalproducenter runt om i Sörmland. Dovhjort, mufflon och nötkött kommer från gården och finns alltid i butiken. Älg, kronhjort, vildsvin och rådjur finns under säsong. Vi har även precis fått hem en omgång korv till försäljning. Korven är gjort på nötkött från Rekarnekött och har födds upp på gården. Smaker som finns är bl.a. chili- & ramlök, ost- och bacon, grillkorv och Rekarnepinne (ölkorv).

Av lokalproducerade varor finns det för tillfället honung från Lindåsens Bisyssla i Barva och kyckling från Katrinelunds Gårdsförsäljning i Vingåker.

Utbudet i butiken ändras ibland så att höra av dig, om du vill veta om varan finns innan du kommer förbi. För bokning av köttlådor, hamburgare och viltkasser hör av dig så märker vi varorna med dit namn. Det är även möjligt att köpa nötköttet direkt på rekarnekött.se för avhämtning i gårdsbutiken.

Butiken är obemannad och betalning sker med swish. Det är öppet alla dagar i veckan, så det är fritt fram att komma när du har möjlighet. Vi kommer i samband med olika evenemang har extra öppet och bemanning av butiken. Håll utkik på hemsidan och sociala medier för kommande evenemang.

Öppetider

Butiken är öppen alla dagar i veckan kl. 07.00-22.00 OBS! Mobilt Bankid krävs för att komma in.

Korv och brödrundan 9 mars

Igen i år arrangerar Sörmlands Matkluster Korv och Brödrundan, så skriv upp den 9 mars 24 kl 10-16 i almanackan. Vi kommer såklart ha extra öppet och till dagens ära grillar vi korv. Nytt för i år har vi fått hem en massa nya goa korvar från Robertsons Charkuteri, såklart gjort på nötkött från Rekarnekött och uppfödda på gården. De kommer även finnas till försäljning i butiken för att ta med hem.

Hoppas vi ses!

Håll utkik på sociala medier för mer info.

Kom och träffa oss på sportlovet!

Kom förbi och träffa oss på sportlovet! Vi tänder grillen och det kommer finnas möjlighet till rundvandring på gården.

Onsdag den 21 februari kommer vi tända upp i grillen och ha hamburgare till försäljning kl 12-16. Martina kommer under eftermiddagen ha två rundvandringar kl. 13 & 15, där ni kan få se kor och kalvar, några av gårdens maskiner och få svar på alla frågor ni kan tänkas ha.

Vi kommer såklart ha öppet i gårdsbutiken också där ni har möjlighet för att köpa gårdens kött samt andra lokalproducerade varor. Vi kommer få hem en masse korv, så är du det minsta korvsugen kom förbi och handla några av våra nya korvar. Vi är så spända på att få dela dem med er!

Så boka upp den 21 februari, så ses vi!

Vi kommer denna dag ha specialerbjudande på våra 90gr hamburgare. Köp en kartong med 40 hamburgare för endast 500 kr! Ordinarie pris 580kr/krt.

För mer information följ oss på facebook, där vi löpande uppdaterar med information under evenemanget Kul på sportlovet med Lindholms Gård

Kom och träffa oss den 9-10 sep 2023!

Den 9-10 sep är det dags för årets Aptitrunda och vi kommer såklart att ha öppet i gårdsbutiken. Under helgen kommer butiken vara bemannad och vi kommer även sälja våra goda hamburgare. Passa på och kom förbi och träffa oss, så berättar vi mer om oss och filosofien bakom köttet och gården!

Vår facebook sida uppdateras löpande med mer information eller se Aptitrundan Höst 2023 för mer information.