Jobba hos oss

Nedan visas lediga tjänster hos oss.

Erfaren maskinförare/
jordbruksmekaniker sökes till gården

Vi söker dig som vill arbeta i ett modernt och expansivt företag i den Gröna Näringen! Vi behöver mer kompetens och erfarenhet till vår personalgrupp. Vi söker dig som har god kunskap och erfarenhet av jordbruksmaskiner. Du har ett gediget maskinkunnande, teknikintresse och är praktiskt lagd. Vi ser gärna att du har kunskap om anläggningar inom jordbruk såsom tork, fastbränslepanna samt viss kompetens när det gäller fastigheter; värmesystem och VVS. Vi värdesätter lantbruksutbildning men framför allt flerårig arbetserfarenhet från lantbruksföretag eller verkstadsföretag med inriktning på jordbruksmaskiner. Meriterande med sprutcertifikat.

Viktiga personliga egenskaper är att du är engagerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Hos oss arbetar vi över verksamhetsgrenarna dvs du kommer till största delen att arbeta inom växtodling och maskinservice men också med djurhållning, fastighetsservice, jakt och vägunderhåll. 

Det här är inget jobb för ”veklingar”! Vi ställs inför svåra beslut och utmaningar, särskilt under växtodlingssäsongen och kalvningssäsongen då gäller det att kavla upp ärmarna och köra på, samarbeta och lösa problemen. Såklart har vi mycket kul också! Du kommer att vara del av ett positivt, roligt och utvecklande team.

Besök gärna våra hemsidor lindholmsgard.com och rekarnekott.se samt våra sidor på Facebook och Instagram där du kan följa vårt dagliga arbete på Lindholms Gård och Rekarnekött.

För frågor och mer information kontakta Martina Schagerlund mobil 0708-250381 eller martina@lindholmsgard.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med rekryteringen och behöver din ansökan senast den 31 oktober 2023 till info@lindholmsgard.com eller

Lindholms Gård AB
Lindholm Stora Huset
635 04 Eskilstuna

Kollektivavtal finns, bostad kan ordnas, möjlighet att jaga, friskvårdsbidrag, vidareutbildning vid behov, certifikat som saknas erhålles genom arbetsgivarens försorg.